8 Aralık 2014 Pazartesi

Bademle Buduk Çay Partisi


Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz Cumartesi günü sevgili Bademle Buduk'un Grand Hyatt Otelde 34 Restoran gerçekleştirdiği çay partisine katıldım. Harika tasarlanmış bu organizasyonu hemen sizlerle paylaşmak istedim. Değerli sponsorlarımızda bir sonraki postta paylaşacağım. Bir makyaj blogu olarak gerçekten ilk kez sanırım harika ürünlere kavuştuğumu söyleyebilirim. İnanılmaz bir emek verilerek yapılmış bu organizasyon için Bademle Buduk'a gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Grand Hyatt Otelin lezzetli sunumları hem görsel açıdan hemde lezzet açısından bütün davetlileri çok mutlu etti. Dünya mutfağından,balkanlara ve tabiki türk lezzetlerine kadar bir çok çeşit ikramları vardı. Aşağıda paylaşacağım resimlerden detayları görebilirsiniz. Ayrıca yeni yıl konseptine uygun mumlar ve narlar masamızı daha şık ve zarif hale getirmişti.

Otelle ilgili söyleyebileceğim çalışanları yardım sever, güler yüzlü ve bizi inanılmaz güzel karşıladılar. Tasarım olarak muhteşem bir bahçeye,lobiye ve zengin mutfağa sahip olan Grand Hyatt Otel görülmesi gereken nadir konaklama yerlerinden bir tanesi diye düşünmekteyim.

Sevgili Elif bizler için o kadar güzel bir organizasyon gerçekleştirdin ki hayran kaldım. Ellerine sağlık canım yürekten seni tebrik ediyorum.

Sevgiler,
Ebru







Katılan Bloggerlar;

http://www.bademlebuduk.com/
http://guzellikkazani.com/
http://www.alisverismakyaj.com/
http://www.aysegulyaziyor.com/
http://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/
http://www.gulshendogan.com/
http://makyajkelebegi.blogspot.com.tr/
http://hayatreceli.blogspot.com.tr/
http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/
http://www.ilknurundunyasi.com/
http://mylittlemascara.blogspot.com.tr/
http://tahinpekmez.kim/
http://www.birbuketkozmetik.com/
http://www.youtube.com/user/pembedefter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder